Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Mini-driekoningentaarten met Framboos Intense confituur van Bonne Maman

Ingrediënten voor het recept :

Keukenbenodigdheden :

  • Een dun mes zonder tanden;
  • Een garde;
  • Een gekartelde cirkelsnijder van 10 cm diameter (of een glas);
  • Een of meer bonen;
  • Een bakkwast/invetterborstel;

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C.

Vorm met een koekjessnijder 12 cirkels in je 2 bladerdeeg. Leg 6 cirkels op een met bakpapier beklede bakplaat, en leg de rest voorlopig opzij.

Leg 2 eetlepels Bonne Maman® Intense Framboise Jam in het midden van elke deegcirkel.

Verstop een figuurtje in een van je galetten. Klop een ei los in een kom en bestrijk dit rond de 6 cirkels alvorens ze te sluiten met de resterende deegcirkels. Druk de randen goed op elkaar, zodat ze bij het koken bij elkaar blijven. 

Klop het tweede ei los met een eetlepel verse room en bestrijk de bovenkant van de gebakjes met dit mengsel. Maak met de punt van een mes een klein gaatje in het midden van elke taart en trek strepen vanuit het midden.

Bak 25 tot 35 minuten in de oven, tot het deeg goudkleurig is en het bladerdeeg goed ontwikkeld is.

Het product uit het recept

Pitloze frambozenconfituur - Bonne Maman
Pitloze frambozenconfituur
Framboos Intense - Bonne Maman
Framboos Intense
Deel
Even geduld...