Ingrediënten en benodigdheden voor een dozijn koninginnentaarten:
- - 2 bladerdeeggebakjes;
- - 2 eieren;
- - 160g amandelpoeder;
- - 150g Bonne Maman Framboos Intense confituur (ongeveer een half potje);
- - 50g poedersuiker;
- - Een glas;
- - Houten spiesjes en mooie rietjes
Emilie maakte een recept voor een heerlijk koninginnengebak met smakelijke frambozenjam. Ze vervangt een deel van de suiker door Bonne Maman Framboise Intense confituur, die 30% minder zoet en fruitiger is dan traditionele confituur.
Klop in een kom de suiker en de eieren tot het mengsel wit wordt en voeg dan de Bonne Maman frambozenconfituur toe. Klop het amandelpoeder erdoor. Meng goed tot een gladde crème.
Verwarm je oven voor op 180°C.
Snijd het bladerdeeg in kleine cirkels met behulp van een glas, en vul je mini cakejes. Je kunt een of meer figuurtjes toevoegen.
Bak ongeveer 25 minuten. Laat afkoelen en prik de cakejes met de houten prikkers en rietjes. En ziezo, je koninginnengebakjes met frambozenconfituur zijn klaar om opgegeten te worden!
Een recept door @EmilieChoufleurLaJolie