Ingrediënten:
- 2 eieren
- 100 gr. tarwebloem
- 100 gr. kastanjemeel
- 1 eetlepel poedersuiker
- 40 gr. boter
- 20 cl melk
- Een snuifje zout
- 1 zakje vanillesuiker
- ½ zakje bakpoeder
- Bonne Maman-abrikozenconfituur
Benodigdheden:
- Een kleine pannenkoekenpan
Bereiding:
1. Scheid de eiwitten van de dooiers en klop de eiwitten stijf.
2. Klop in een mengkom de eierdooiers, suiker en vanillesuiker tot het mengsel wit wordt. Voeg de tarwebloem, kastanjemeel en bakpoeder toe en meng door elkaar.
3. Doe de gesmolten boter en melk bij de vorige bereiding.
4. Laat het beslag ongeveer 20 minuten rusten.
5. Verwarm de pannenkoekenpan op een zeer laag vuur. Giet een bodempje pannenkoekenbeslag en een of twee lepels Bonne Maman-abrikozenconfituur in het midden en bedek opnieuw met het beslag. Draai de pannenkoek zo snel mogelijk om, zodat hij aan beide kanten goudkleurig is.
Smakelijk!
Deel