Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 80 g koude boter
  • ¼ pot abrikozen- of aardbeienconfituur van Bonne Maman
  • 1 geklopte eidooier + kwastje

Bereidingswijze

1 Snij met een puntig mes ieder plakje tot driehoeken met een basis van 10 cm en een hoogte van 15 cm.

2 Smeer daar een laag Bonne Maman confituur op en leg in het midden met een koffielepeltje nog een extra bolletje confituur.

3 Rol de driehoekjes voorzichtig op van beneden naar boven. Strijk met een kwastje wat eigeel op de croissants.

4 Zet gedurende 17 a 20 minuten in een oven van 180 graden. Laat afkoelen op een rooster.

5 In een luchtdichte doos kun je de croissants tot 3 dagen bewaren.

Deel
Even geduld...