Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 450g kant-en klaar zanddeeg
  • 1 ei
  • 1 pot frambozenconfituur van Bonne Maman
  • Poedersuiker
  • Bakpapier

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

2 Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 1,5 cm.

3 Gebruik een hartjesvorm of een scherp mes om 8 hartjes uit het deeg te halen en leg deze op 2 vellen bakpapier. Gebruik een iets kleiner hartjesvormpje of een mes om in het midden een kleiner hartje uit te snijden waar de confituur in komt.

4 Bestrijk de randen met een licht geklopt ei en bak voor ongeveer 10 minuten in de oven totdat de koekjes lichtbruin van kleur zijn.

5 Breng met een lepel de Bonne Maman-confituur in het midden van de koekjes aan en zet ze opnieuw in de oven voor 5 minuten.

6 Laat de koekjes afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.

Deel
Even geduld...