Ingrediënten
- 450g kant-en klaar zanddeeg
- 1 ei
- 1 pot frambozenconfituur van Bonne Maman
- Poedersuiker
- Bakpapier
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 1,5 cm.
3 Gebruik een hartjesvorm of een scherp mes om 8 hartjes uit het deeg te halen en leg deze op 2 vellen bakpapier. Gebruik een iets kleiner hartjesvormpje of een mes om in het midden een kleiner hartje uit te snijden waar de confituur in komt.
4 Bestrijk de randen met een licht geklopt ei en bak voor ongeveer 10 minuten in de oven totdat de koekjes lichtbruin van kleur zijn.
5 Breng met een lepel de Bonne Maman-confituur in het midden van de koekjes aan en zet ze opnieuw in de oven voor 5 minuten.
6 Laat de koekjes afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.
Deel