Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ingrediënten

  • 1 el boter
  • 4 grote vrije-uitloopeieren
  • 125 g basterdsuiker
  • 4 el aardbeienconfituur van Bonne Maman
  • 1 el poedersuiker

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 200 °C en vet 4 diepe kommetjes in met de boter.

2 Klop het eiwit op in een kom tot het stijf wordt. Voeg vervolgens lepel per lepel de suiker toe totdat het geheel dik en glanzend is. Voeg de confituur toe en schep de soufflémix in de klaargezette kommetjes.

3 Bak de soufflés 12 tot 15 minuten op de middelste plaat in het midden van de voorverwarmde oven.

4 Strooi er de poedersuiker overheen en serveer de soufflés meteen.

 

Variatie en serveertips:

Probeer eens de andere smaken Bonne Maman-confituur zoals zwarte bes of framboos voor een al even lekkere soufflé.

 

Deel
Even geduld...