Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Er was eens...

Bonne Maman werd in 1971 opgericht in Biars-sur-Cère, een klein dorpje in het hart van het departement Lot, in een prachtige fruitstreek aan de samenvloeiing van de Cère en de Dordogne.

Confituur

Het was Jean Gervoson, de oprichter, die de naam Bonne Maman bedacht, de liefkozende naam waaronder de grootmoeders van de familie bekend staan.

Deze mooie naam past perfect bij het idee van deze confituur, die zo lekker is alsof hij met liefde is gemaakt, thuis, zoals een moeder hem voor haar kinderen zou maken.

Confituur van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit etiket met daarop eenvoudig de merknaam en smaak in handgeschreven letters, en natuurlijk het bekende rode geruite deksel dat op de confituurpotten van onze grootmoeders zat. Het recept is eenvoudig: 50% fruit, 50% suiker, en het succes is onmiddellijk.

Ontdek het assortiment

Bonne Maman innoveert voortdurend en biedt sinds 2017 nieuwe intense confituren die minder zoet en fruitiger zijn.

Compotes

Eind 2018 onthulde Bonne Maman haar nieuwste innovatie! Zes nieuwe compote recepten in een glazen kist.

Bonne Maman schrijft een nieuwe pagina in haar geschiedenis en biedt nog meer smaak, plezier en sensaties.

Met de nieuwste innovatie: compotes in fruitdesserts®. Met zes nieuwe compote recepten, een delicate mix van boomgaardfruit, kruiden en bloemige noten, verwent Bonne Maman je op elk moment van de dag. Een unieke textuur, smeltzachte hapjes net als thuis, in een fijne glazen pot. Als duo of individueel, je kunt ervan genieten waar je ook bent.

Even geduld...