Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Exclu Web

Ananas Confituur met Rum en Vanille

Een jam met exotische smaken van ananas en vanille, versterkt door een vleugje rum.

210g
SKU
3608580967552
€ 4,90

(23,33€/kg)

Op voorraad

Deel

Bonne Maman neemt fijnproevers mee op reis met een exotisch recept dat de fruitige smaken van ananas combineert met de zoetheid van natuurlijke vanille en het rijke aroma van rum.

Ananas Confituur met Rum en Vanille - Bonne Maman-1
Ananas Confituur met Rum en Vanille - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Ananas Confituur met Rum en Vanille 210 G

Trouw aan haar wens om de mooiste momenten subliem te maken, heeft Bonne Maman een intens exotisch recept gecreëerd dat in een beperkte oplage verkrijgbaar is en de fijnproevers uitnodigt om de traditie opnieuw uit te vinden. Deze karaktervolle confituur op basis van lekkere ananas onthult al zijn durf dankzij de intensiteit van de rum, waarvan de subtiele houtachtige aroma's het gehemelte op verrukkelijke wijze omhullen. Verrijkt met een scheutje citroensap om de pittige smaak van het fruit te onderstrepen, sluit het af met de fluweelzachte noten van Madagaskar vanille-extract. Een zonnig recept dat de smaakpapillen meeneemt naar de azuurblauwe hemel van de tropen, en de belofte inhoudt van fantastische momenten, samen met vrienden rond een royale stapel pannenkoeken.
Even geduld...