Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Aardbeien, frambozen en vlierbloesem

Een subtiel en goed uitgebalanceerd recept met gastronomische, frisse en bloemige aroma's.

210 g
SKU
3608580010364
€ 5,49

(€ 23,33/kg)

Op voorraad

Deel

In dit recept vol contrasten en harmonie combineert Bonne Maman vakkundig het zoetzure van de framboos met het zoete van de aardbei en heerlijke geïnfuseerde vlierbloesem.

Meer details

Wettelijke benaming
Préparation aux Fraises, aux Framboises et à la Fleur de Sureau.

Totaal fruitgehalte
Bereid met 50 g fruit per 100 g eindproduct.

Ingrediënten en allergenen
Vruchten (aardbeien 39%, frambozen 21%) suiker, vlierbloeseminfusie, geconcentreerd citroensap, geleermiddel: vruchtenpectine.

Nettogewicht (in g)
210 g

Gemiddelde voedingswaarde voor 100 g
Energie
694 kJ
164 kcal
Vetten
0.1 g
Waarvan verzadigde vetzuren
0 g
Koolhydraten
39 g
waarvan suikers
39 g
Vezels
2.4 g
Eiwitten
0.5 g
Zout
0 g

Afmetingen
73 x 80 x 73 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Bewaren
Na opening nog maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast.

Aardbeien, frambozen en vlierbloesem - Bonne Maman-1
Aardbeien, frambozen en vlierbloesem - Bonne Maman-2
Aardbeien, frambozen en vlierbloesem - Bonne Maman-3

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Aardbeien, Frambozen en Vlierbloesem Bonne Maman 210 g

In de bocht van een landweggetje of in de familietuin nodigen aardbeien en frambozen als schatten uit de natuur uit tot verwennerij. Voor deze bereiding van aardbeien, frambozen en vlierbloesem heeft Bonne Maman de mooiste vruchten uitgekozen, langzaam gekookt om hun zachte textuur en mooie robijnrode kleur te behouden, met precies de juiste hoeveelheid suiker. Aan het einde van het kookproces wordt een infusie van vlierbloesem onder de bereiding gemengd om de smaak van het fruit naar een hoger niveau te tillen. Een hymne die fijnproevers net zozeer op prijs zullen stellen op een boterham als bij een plattekaas of een warme brioche.
Bekijk meer See less
Even geduld...