Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Ben jij een fijnproever die graag glazen potten hergebruikt? Goed nieuws! Bonne Maman breidt haar assortiment accessoires uit met deksels voor de confituurpotten van 370g en 210g. Voor fijnproevers die op zoek zijn naar lekkere dingen, met behoud van eenvoud en authenticiteit,

heeft Bonne Maman creatieve en smakelijke recepten bedacht om je elke dag te inspireren. De Bonne Maman confituurpotten zijn eindeloos herbruikbaar en perfect om zoete of hartige bereidingen in te bewaren of om een persoonlijk tintje aan jouw huis te geven.

Onze deksels en etiketten voor uw zelfgemaakte confituur

Ontdek de nieuwe Bonne Maman confituurdeksels, met personaliseerbare etiketten, om jouw eigen zoete lekkernijen te maken. Deze deksels helpen de smaak en versheid van jouw confituur te bewaren en de zelfklevende etiketten geven jouw creaties een unieke toets!

Ik ontdek

Bonne Maman recepten om zelf te koken

Recipe_Apricot Jam of Bonne Maman_Mood Picture_Instagram

Onze traditionele en gastronomische recepten

Bonne Maman onthult haar heerlijke confituurrecepten die gemakkelijk thuis te maken zijn. Met de lancering van de nieuwe deksels en etiketten kan je jouw eigen confituur maken voor een heerlijk en volledig gepersonaliseerd ontbijt!

Laat meer zien
Recipe_Strawberry Jam of Bonne Maman_Mood Picture 1 Text_Post_Instagram
recipe-orange-jam-of-bonne-maman-mood-picture-instagram - Bonne Maman

Bonne Maman inspiratie

DIY_Home Fragrance Diffuser_Final Photo_Post_Instagram - Bonne Maman

Onze DIY en accessoires

Geef je confituurpotten een tweede leven met de creatieve inspiratie van Bonne Maman: Soliflore, sfeerverspreiders, SOS-koekjes en nog veel meer. Deze activiteiten zijn perfect voor het hele gezin!

Laat meer zien
image-10-2-570x430 - Bonne Maman
DIY_SOS Cookies_Final Photo_Post_Instagram - Bonne Maman

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.