Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Exclu Web

Zoete schatkist

Een heuse metalen schatkist gevuld met lekkernijen, om te schenken of om zelf van te genieten. Ontdek drie chocoladeproducten die alle lekkerbekken bekoren. In dit pakket vind je verrukkelijke zandkoekjes met een hazelnoot- en chocoladehart, zandkoekjes omhuld met lekkere melkchocolade en heerlijke chocolade- en karameltaartjes.

8 zakjes met 2 chocolade zandkoekjes, 8 taartjes en 8 zandkoekjes met chocoladehart.

536g e
SKU
3178530422535
€ 19,90
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Om de eindejaarsfeesten te vieren, heeft Bonne Maman drie soorten chocoladekoekjes samengebracht in een mooie metalen doos versierd met een magische kerstcarrousel. Een exclusieve cadeauset voor onvergetelijke gastronomische momenten.

Meer details

Nettogewicht (in g)
536g e

Afmetingen
85 x 168 x 257 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
(SMB) GATEAUX BONNE MAMAN - BP 20 - CONTRES - 41700 LE CONTROIS EN SOLOGNE - FRANCE

Bewaren
Droog, donker en koel bewaren (max 25°C).

Aantal artikelen per verpakking
24

Zoete schatkist - Bonne Maman-1
Zoete schatkist - Bonne Maman-2
Zoete schatkist - Bonne Maman-3

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Bonne Maman ‘Zoete schatkist’, een elegante cadeauset met chocoladekoekjes

Bonne Maman verwent chocoladeliefhebbers met haar elegante cadeauset "Zoete schatkist". Een doos met koekjes in kerstkleuren, om cadeau te geven, te verzamelen, of om mee uit te pakken tijdens het snacken en samen te genieten van de lekkernijen die erin zitten.

Gepresenteerd in een leuke metalen doos, spreekt het onmiddellijk tot de verbeelding van alle fijnproevers door hen uit te nodigen aan boord te gaan van de betoverende draaimolen. Binnenin, een mix van drie smaken chocoladekoekjes, royaal en rijk van smaak: zandkoekjes met een hazelnoot- en chocoladehart, zandkoekjes omhuld met lekkere melkchocolade en heerlijke chocolade- en karameltaartjes.

Bekijk meer See less
Even geduld...