Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Zakje van 20 vruchtenpasta's Sinaasappel

Heerlijk fruitige snoepjes, voor een zoete pauze.

160 g
SKU
3608580024644
€ 3,99

(21.90€/kg)

Op voorraad

Deel

Omdat smullen een plezier is dat niet uitgesteld zou mogen worden, onthult Bonne Maman een handig en vernuftig zakje vruchtenpasta's met sinaasappel om elke dag naar hartelust te genieten van zoetigheid.

Zakje van 20 vruchtenpasta's Sinaasappel - Bonne Maman-1
Zakje van 20 vruchtenpasta's Sinaasappel - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Zakje van 20 Vruchtenpasta's Sinaasappel

Ze roepen heerlijke herinneringen op aan Kerst in de kindertijd, aan de dagen die voorafgaan aan het openmaken van de cadeautjes, de geur van citrusvruchten die het huis vult. De vruchtenpasta's met sinaasappel van Bonne Maman betoveren de smaakpapillen van fijnproevers, jong en oud, die diep vanbinnen altijd kind zijn gebleven. Een plezier om het hele jaar door verder te zetten dankzij dit zakje met vruchtenpasta's met sinaasappel, gevuld met 20 snoepjes waarmee u de blikken dispenserdoos in de kleuren van Bonne Maman kunt bijvullen om uzelf een nostalgisch moment te gunnen zodra de zin in iets lekkers opsteekt ...
Bekijk meer See less
Even geduld...