Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Zakje - Mijn Infusie Prettige Dag

Om elke dag van het jaar een goede start te maken, biedt Bonne Maman Mijn Infusie Prettige Dag aan in een recycleerbare papieren zak.

55 g
SKU
3608580052265
€ 9,50
Op voorraad

Deel

Mijn Infusie Prettige Dag wordt geleverd in een praktisch en ecologisch papieren zakje, ideaal voor dagelijks gebruik. Het combineert de deugden van hibiscus, pepermunt en zoethout en belooft een stralende ochtend.

Zakje - Mijn Infusie Prettige Dag - Bonne Maman-1
Zakje - Mijn Infusie Prettige Dag - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Zakje Mijn Infusie Prettige Dag Bonne Maman

In dit even heerlijke als opwekkende recept combineert Bonne Maman de weldaden van de hibiscusbloem, die bekend staat om zijn verstevigende eigenschappen, met de stimulerende eigenschappen van pepermunt, zoethout, rozenbottel en goudsbloem. De biologische kruidenthee Bonne Journée van Bonne Maman, een harmonieuze mengeling van fruitige en subtiel mentholhoudende smaken, is de ideale begeleider voor een goed humeurig ontbijt en voor de gastronomische momenten die de dag doen voorbijgaan. En om elke dag van het jaar een goede start te maken, biedt Bonne Maman My Good Mijn Infusie Prettige Dag aan in een recycleerbare papieren zak.
Even geduld...