Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Reine-claudes uit de Dordognevallei

Vakantie in de Dordognevallei

210 g
SKU
3608580034162
€ 5,99

(21,43€/kg)

Op voorraad

Deel

De reine-claude, een typische vrucht uit de Dordognevallei die door jong en oud wordt gewaardeerd om zijn sappige vruchtvlees en zoete smaken, wordt in de schijnwerpers gezet in deze gulle en geurige bereiding.

Reine-claudes uit de Dordognevallei - Bonne Maman-1
Reine-claudes uit de Dordognevallei - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Reine-claudes uit de Dordognevallei Bonne Maman 210 g

De reine-claude, een schat uit de Dordognevallei, verschijnt aan het eind van de zomer aan de pruimenbomen en vervolgens in de marktkramen. Bonne Maman heeft een smakelijke bereiding gemaakt van deze zonovergoten kleine vrucht met zijn mooie groene en gouden tinten, versterkt door royale stukjes smeltend fruit die confituurliefhebbers in verrukking zullen brengen. Op een sneetje vers brood bij het ontbijt roept de confituur van Bonne Maman met reine-claudes uit de Dordognevallei onmiddellijk jeugdherinneringen op aan vakanties in het zuiden en zonnige middagen waarop de pruimen in de tuin werden geplukt ...
Bekijk meer See less
Even geduld...