Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Exclu Web

Ontdekkingsbox - Kruidentheeën

Een assortiment van 5 kruidentheeën die zowel de smaakpapillen als het lichaam en de geest ten goede komen.

5 herbruikbare metalen doosjes (hoogte: 10,5 cm) gepresenteerd in een elegante kartonnen doos.

Uitsluitend te koop in onze e-shop.

150g
SKU
3608580020493
€ 30,00
Op voorraad

Deel

Bonne Maman brengt in een verfijnd doosje vijf theesoorten samen, gemaakt van biologisch geteelde ingrediënten die elkaar ondersteunen om je een heerlijk moment van plezier en welzijn te bieden. Je kunt kiezen uit de volgende smaken:

Goed humeur: pepermunt, hibiscus, zoethout ...

Zoetheid: appel, kaneel, vlierbes

Na het dessert: steranijs, zwarte bes, citroenmelisse

Zoete dromen: verbena, Damascusroos, linde

Ontspanning: citroenmelisse, citroengras, duizendblad.

Ontdekkingsbox - Kruidentheeën - Bonne Maman-1
Ontdekkingsbox - Kruidentheeën - Bonne Maman-2

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Ontdekkingsbox – Kruidenthee Bonne Maman

Bonne Maman brengt vijf biologische kruidentheerecepten samen voor een ware zintuiglijke reis om de pracht en praal van de natuur te ontdekken. Een reeks kruidentheeën die zowel de smaakpapillen als het lichaam en de geest verwennen. Ze zijn samengesteld met respect voor de ambachtelijke kennis van kruidenspecialisten om biologische planten, bloemen en vruchten naar een hoger niveau te tillen en om hun deugden alle eer aan te doen. Dromen, Ontspanning, Zoetheid, Goed humeur en Na het dessert, ontdek de 5 recepten van de wellnesskruidenthee die Bonne Maman heeft bedacht, om te genieten tijdens een rustgevend ritueel, of om samen met familie of vrienden de maaltijd af te sluiten met een delicatesse ... Ontdek de exclusieve ingrediënten van elke melange : Goed humeur: pepermunt, hibiscus, zoethout ... Zoetheid: appel, kaneel, vlierbes Na het dessert: steranijs, zwarte bes, citroenmelisse Zoete dromen: verbena, Damascusroos, linde Ontspanning: citroenmelisse, citroengras, duizendblad.
Even geduld...