Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Fijne Moederdag

Ter ere van Moederdag, geeft Bonne Maman heel wat cadeau-inspiratie om je mama te verwennen en te bedanken. Ontdek onze nieuwe Cadeauset ”10 manieren om te zeggen ik hou van jou”, een fijn geschenk boordevol lekkers, dat haar zal overladen met liefde.

We weten dat de momenten samen met je mama ongetwijfeld heel dierbaar zijn. Daarom hebben we ook enkele creatieve en lekkere ideeën bedacht die je helemaal zelf kan maken om samen met je mama te genieten van deze bijzondere dag.

Een nieuwe cadeauset vol liefde …

Bonne Maman Geschenkbox „10 Liebeserklärungen“

… om “ik hou van jou” te zeggen

Onze nieuwe Cadeauset ”10 manieren om te zeggen ik hou van jou”, is gevuld met een assortiment aan lekkernijen en wordt gepresenteerd in een poëtische doos. Deze box is samengesteld uit 10 heerlijke verrassingen om je dag na dag te verrassen.

Ontdek het hier

Ter ere van Moederdag

tarte-aux-fraises-1 - Bonne Maman

Omdat liefde door de maag gaat, deelt Bonne Maman enkele van haar unieke recepten: een aardbeientaart met Bonne Maman-aardbeienconfituur, een verfrissende cocktail met Bonne Maman®-confituur van sinaasappelschijfjes of een aardbeientaart met Bonne Maman®-confituur van aardbeien en verbena.

Laat meer zien
1 - Bonne Maman
Processed with VSCO with e1 preset - Bonne Maman

Kleine Bonne Maman-kaarsjes met bloemen & complimenten

Een DIY vol liefde

Ontdek onze nieuwe DIY, speciaal ontwikkeld voor Moederdag. Mooie kaarsen die je zelf kan maken met de kleine Bonne Maman-confituurpotjes uit onze Cadeauset  ”10 manieren om te zeggen ik hou van jou”. Samen met enkele lieve complimentjes, zijn deze kaarsen het ideale geschenk om je mama’s hart te doen smelten.

Aan de slag

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.