Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Frambozen uit Zuidwest-Frankrijk

Een exclusief en authentiek recept met licht zurige en intens fruitige smaken.

210 g
SKU
3608580059868
€ 5,99

(21,43€/kg)

Op voorraad

Deel

Bonne Maman verwent liefhebbers van zoetzure smaken met dit nieuwe recept met frambozen uit Zuidwest-Frankrijkgemaakt van frambozen die in Frankrijk zijn geoogst en die geselecteerd zijn om hun unieke en intens fruitige smaak.

Frambozen uit Zuidwest-Frankrijk - Bonne Maman-1
Frambozen uit Zuidwest-Frankrijk - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

BONNE MAMAN FRAMBOZEN ZUIDWEST-FRANKRIJK 210 G

Bonne Maman zet aan tot smullen met dit originele recept met frambozen uit Zuidwest-Frankrijk. Deze originele bereiding, gemaakt van frambozen die in Frankrijk zijn geoogst en die zorgvuldig geselecteerd zijn om hun unieke smaak, zal de smaakpapillen van liefhebbers van gastronomische geneugten in verrukking brengen. Op een boterham bij het ontbijt of als tussendoortje, of als dessertje bij plattekaas ... de confituur van Bonne Maman met frambozen uit Zuidwest-Frankrijk zal jong en oud weten te bekoren dankzij het lichtzurige accent. Onweerstaanbare smaken die onmiddellijk herinneringen oproepen aan geïmproviseerde plukmomenten op vakantie op het platteland, gewoon met een strohoed op en een rieten mandje in de hand om deze smakelijke fruitige schatten te oogsten ...
Bekijk meer See less
Even geduld...