Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Bonne Maman carrousel

De adventskalender van 2022

De Bonne Maman carrousel is aangekomen! Ga aan boord voor een gastronomische reis en maak er een onvergetelijke kerst van. Elke dag open je een nieuwe vakje en ontdek je een lekkernij om van te genieten of om te delen met je familie in afwachting van de komst van de Kerstman. Wil je meer? Om je dag dat beetje extra te geven, vind je ook twee exclusieve verrassingen in je adventskalender van 2022!

Ontdekken
whatsapp-image-2022-09-06-at-124243 - Bonne Maman

Onze kerstcollectie

Kerstmis staat voor de deur. Om het nog magischer te maken, biedt Bonne Maman je tal van cadeau-ideeën, de ene nog lekkerder dan de andere. Verrassingen die deze dagen nog mooier zullen maken.

Ontdek het hier

Mijn brief aan de Kerstman

Willen je kinderen een brief sturen naar de Kerstman? Bonne Maman is op alles voorbereid! Download onze speciale brief via de website. Een leuk idee dat de ogen van je kinderen zal doen fonkelen en hun kerst magisch zal maken!

Ik schrijf mijn brief aan de Kerstman

Al onze exclusieve producten voor de feestdagen

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.