Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Dispenserdoos - Mijn zachte vruchtenpasta's - Klassiek

Blikken doosje dat dienst doet als dispenser voor zachte vruchtenpasta's met klassieke smaken (aardbei, sinaasappel, abrikoos, framboos).

400 g
SKU
3608580933359
€ 9,90

(24.75€/kg)

Op voorraad

Deel

Deel de onvergetelijke smaak van de kindertijd met de zachte vruchtenpasta's van Bonne Maman. Ze zijn gemaakt met echt goede ingrediënten en individueel en zorgvuldig verpakt. Laat ze zachtjes op de tong smelten om zo lang mogelijk te genieten van dit zoete tussendoortje, of verslind ze in één keer!

Dispenserdoos - Mijn zachte vruchtenpasta's - Klassiek - Bonne Maman-1
Dispenserdoos - Mijn zachte vruchtenpasta's - Klassiek - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Mijn Zachte Vruchtenpasta's Klassiek

Bonne Mamans klassieke zachte vruchtenpasta's worden gepresenteerd in een herbruikbare blikken dispenserdoos en zijn individueel verpakt in een vershoudzakje om ze overal mee naartoe te nemen. Ze smelten zachtjes op de tong, eerst de suiker en dan de heerlijke smaak van het fruit voor een originele zintuiglijke en gastronomische ervaring, die teruggaat naar de kindertijd.
Bekijk meer See less
Even geduld...