Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Limited edition

Sinaasappelmarmelade met kaneel

Een exclusief en hartverwarmend recept dat twee typische winterse smaken samenbrengt.

150 g (5x30 g)
SKU
3608580021865
€ 6,00

(40€/kg)

Op voorraad

Deel

Met zijn symfonie van zachte en subtiel kruidige smaken is de sinaasappelmarmelade met kaneel van Bonne Maman de metgezel van alle smakelijke momenten die de eindejaarsfeesten naar een hoger niveau tillen. Een exclusief recept om te ontdekken met deze limited edition.

Sinaasappelmarmelade met kaneel - Bonne Maman-1
Sinaasappelmarmelade met kaneel - Bonne Maman-2

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potjes sinaasappelmarmelade met kaneel van Bonne Maman

Bonne Maman heeft al haar expertise aan de dag gelegd bij de bereiding van deze sinaasappelmarmelade met kaneel in 5 individuele potjes van 30 g. Een exclusief en hartverwarmend recept dat twee smaken samenbrengt die typisch zijn voor de winter en de magie van Kerst. Enerzijds fruitige, zonovergoten sinaasappel die de koude wintermaanden wat lichter en zoeter maakt. Anderzijds kaneel, een onweerstaanbare specerij die zo herkenbaar is en geliefd om zijn smaak en zijn zachte en subtiele noten die de mond heerlijk weten te verwarmen. Twee niet te missen smaken in de kerstperiode, die samenkomen in een verrukkelijke sinaasappelmarmelade met kaneel die liefhebbers van zoetigheid zal weten te verleiden. Een recept met warme en kruidige noten dat perfect in evenwicht is en onmiddellijk de herinnering oproept aan die gelukkige ochtenden samen met het gezin dicht bij de boom, wanneer de spanning oploopt voor de komst van de kerstman! Een ideaal klein formaat voor de feesten, om op de ontbijttafel te zetten om klein en groot te laten smullen of om in mooie stoffen zakjes te stoppen die u kunt gebruiken als decoratie en als lekkere verrassing in de aanloop naar Kerst! En om het plezier af te wisselen is dit unieke recept ook beschikbaar in het trio ‘De magie van Kerst’ van Bonne Maman, beschikbaar in limited edition en exclusief voor de eindejaarsfeesten.
Bekijk meer See less
Even geduld...