Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Limited edition

Vijgenconfituur met kardemom

Een exclusief recept dat verrukkelijke vijgen combineert met de warme en oosterse smaken van kardemom.

150 g (5x30 g)
SKU
3608580021896
€ 6,00

(40€/kg)

Op voorraad

Deel

Bonne Maman vindt de traditionele vijgenconfituur opnieuw uit in een gedurfde versie, die met haar bloemige en subtiel gekruide geur van kardemom aanspoort om te reizen en eropuit te trekken. Een recept om te ontdekken in deze limited edition voor de eindejaarsfeesten.

Vijgenconfituur met kardemom - Bonne Maman-1
Vijgenconfituur met kardemom - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

KLEINE POTJES VIJGEN MET KARDEMOM BONNE MAMAN NAVULLING

Deze Kerst zet Bonne Maman de zintuigen en de smaakpapillen van fijnproevers aan het reizen met haar bereiding van vijgenconfituur met kardemom in individuele potjes van 30 g, te ontdekken in het assortiment ‘De magie van Kerst’. In lijn met haar streven om het fruit nog beter tot uiting te doen komen, zet ze de vijg in de kijker in een recept met unieke exotische nuances.

De vijgen worden geselecteerd om hun smaak, hun diepe nuances en hun fluweelzachte schil. Ze worden geplukt aan de vooravond van de herfst, wanneer ze alle zomerzon in zich hebben opgenomen en hun sappige, delicate vruchtvlees op zijn best is. Met hun zeer subtiele smaak spreiden ze al hun gulheid tentoon in een confituur waarvan de kenmerkende pitjes ondeugend knarsen tussen de tanden.

De vijg, het typische fruit van de Provence en het zuiden van Frankrijk komt samen met de bloemige noten van kardemom, een specerij uit India die al eeuwenlang zoete en hartige gerechten naar een hoger niveau tilt. Samengebracht in een verrassende en evenwichtige vijgenconfituur met kardemom zullen ze fijnproevers weten te bekoren met hun smaken die instant oproepen om verre oorden op te zoeken ...

De vijgenconfituur met kardemom van Bonne Maman, in individuele potjes van 30 g om te delen of om in afwachting van de komst van de kerstman in een kerstsok te stoppen, is uw bondgenoot voor de mooiste feesttafels. Fijnproevers zullen hem net zozeer op prijs stellen bij een verse geitenkaas als op een pannenkoek of een sneetje zoet brood, bij plattekaas of gewoon op een vijgentaart, om het rijke smakenpalet van dat verrukkelijke fruit te benadrukken.
Bekijk meer See less
Even geduld...