Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Limited edition

Kersenconfituur met kerstspecerijen

Een evenwichtige bereiding vol creativiteit, die in een mum van tijd de fijne herinnering oproept aan kerstmarkten.

150 g (5x30 g)
SKU
3608580021964
€ 6,00

(40€/kg)

Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Bonne Maman heeft al haar expertise aan de dag gelegd voor de bereiding van deze confituur die beschikbaar is als limited edition. Door het verfijnde van kersen te combineren met de hartverwarmende noten van kerstspecerijen roept hij subtiel de smaken op van glühwein.

Kersenconfituur met kerstspecerijen - Bonne Maman-1
Kersenconfituur met kerstspecerijen - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Kleine potjes Kersenconfituur met kerstspecerijen Bonne Maman

Met haar kersenconfituur met kerstspecerijen in het assortiment ‘De magie van Kerst’ in 5 individuele potjes van 30 g weet Bonne Maman de meest kieskeurige fijnproevers en de liefhebbers van hartverwarmende smaken te bekoren. Een uitgebalanceerd recept vol creativiteit, dat meteen de fijne herinnering oproept aan kerstmarkten, het rondstruinen tussen de kraampjes op zoek naar de perfecte geschenken, omgeven door de heerlijke dampen van lekkernijen die typisch zijn voor de kerstperiode … De kersenconfituur met kerstspecerijen van Bonne Maman bevat enerzijds het verfijnde van een kersenconfituur. Met zijn donkerrode schatten met hun vlezige wangen uit de boomgaard zorgt hij voor subtiele noten in een smeuïge en omhullende bereiding. Anderzijds is er de mix van vier typische kerstspecerijen – kaneel, gember, nootmuskaat en kruidnagel – die hun geuren verspreiden en subtiel het aroma van glühwein en de magie van de eindejaarsfeesten oproepen. De kersenconfituur met kerstspecerijen van Bonne Maman vormt een perfect evenwichtig huwelijk, waarin het ronde van de kers samenkomt met de rijkdom van traditionele kerstspecerijen om de smaakpapillen van fijnproevers de hele dag lang te prikkelen. Hij past bij zowel zoet als hartig: bij het ontbijt op een stukje vers brood, bij het vieruurtje met knapperige koekjes, bij een maaltijd met bergkazen en bij desserten met chocolade. Voor de eindejaarsfeesten brengt Bonne Maman de kersenconfituur met specerijen uit in een assortiment van 5 individuele potjes van 30 g, die u met een mooi lint kunt decoreren om er klein en groot mee te verrassen en verwennen.
Bekijk meer See less
Even geduld...