Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Doos met 4 soorten konfijt en chutney van Bonne Maman

Mangochutney met Espelettepeper, Uienkonfijt met Szechuanpeper, Konfijt van paarse vijgen met sjalot, Konfijt van zwarte kersen met roze peperbessen.

179 g
SKU
3608580977742
€ 7,50
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Bonne Maman brengt 4 recepten van lekkere konfijt en chutney samen in een elegant doosje dat niet misstaat op de mooiste feesttafels, om alle gerechten extra smaak te geven met verfijnde zoete én hartige noten en zo smakelijke associaties te creëren.

Fijnproeversassortiment van 4 soorten konfijt en chutney: Uien met Szechuanpeper, Paarse vijgen met sjalot, Zwarte kersen met roze peperbessen, Mango met Espelettepeper.

 Meer details

Opgelet
Cerises : peut contenir des noyaux.

Nettogewicht (in g)
179g e (3 X 43g e + 1 X 50g e)

Afmetingen
50 mm x 180 mm x 144 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE

Doos met 4 soorten konfijt en chutney van Bonne Maman-1
Doos met 4 soorten konfijt en chutney van Bonne Maman-2
Doos met 4 soorten konfijt en chutney van Bonne Maman-3

Une passion qui se transmet

Bonne Maman partage son carnet de recettes créatives : des idées gourmandes et simples à réaliser, pour des moments de délices... à partager en famille !

Je m'inspire

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Doos met 4 soorten konfijt & chutney van Bonne Maman

Bonne Maman prikkelt de zintuigen van liefhebbers van de combinatie zoet en hartig door drie unieke konfijten en een chutneyrecept samen te brengen in een box met combinaties van smaken die tegelijk zoet en toch heerlijk intens zijn. De fruitige smaak van paarse vijgen komt samen met de zoetzure noten van sjalot om foie gras en zachte kazen naar een hoger niveau te tillen, terwijl de combinatie van mango en Espelettepeper verse geitenkazen een tikkeltje exotischer maakt. Rijpere kazen worden dan weer geperfectioneerd dankzij een konfijt van zwarte kersen en roze peperbessen met licht gepeperde noten van gekonfijt fruit. De perfect evenwichtige uienkonfijt met Szechuanpeper ten slotte doet alle smaken van hoevekip en ander gevogelte tot hun recht komen. Deze box van 4 soorten konfijt & chutney van Bonne Maman biedt alle fijnproevers creatieve bereidingen met echt goede ingrediënten, ideaal om de meest verfijnde gerechten te verrijken.
Bekijk meer See less
Even geduld...