Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Nieuw

Cadeauset "10 manieren om ik hou van je te zeggen" 

Een cadeautset met 10 gastronomische verrassingen vergezeld van een lief briefje om diegenen die u liefhebt te verrassen.

 

 

300 g (10x30g)
SKU
3608580058274
Speciale prijs € 12,90 Normale prijs € 19,90
Op voorraad

Deel

Verras uw geliefden met deze mooie gastronomische cadeauset. Hij bestaat uit 10 vakjes waarvan ze er 10 dagen lang eentje kunnen openen. Achter elk luikje zit een lief briefje met een heerlijke verrassing, om de dag van uw dierbaren op te fleuren met een smakelijke attentie.

 
 

 

Cadeauset 
Cadeauset 

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Cadeauset "10 manieren om ik hou van je te zeggen"

Er zijn duizend en één manieren zijn om je liefde te uiten. Bonne Maman kiest ervoor om de lekkerbekken te verblijden met deze box "10 manieren om ik hou van je te zeggen". Hij bestaat uit tedere liefdesverklaringen om van te smullen, gepresenteerd in een fleurige, sierlijke doos, met 10 vakjes die de nieuwsgierigheid van alle fijnproevers zullen wekken. Achter elk van de luikjes zitten mooie woorden, vergezeld van een lekkernij bedacht door Bonne Maman: Abrikozen met lavendel, Aardbeien met verbena, of Ananas- en passievruchtenconfituur ... Een selectie van exclusieve en delicate recepten, unieke en verrassende combinaties, bloemige en exotische smaken, om dankzij de delicatesse en tederheid van Bonne Mamans recepten op een andere manier uiting te geven aan genegenheid. Een verfijnde attentie om cadeau te doen voor Moederdag, Vaderdag of Valentijn, om een verjaardag te vieren of gewoon om de dag op te vrolijken van de lekkerbekken waar we zo van houden!
Bekijk meer See less
Even geduld...