Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Moederdag

Cadeauset "10 manieren om ik hou van je te zeggen" 

10 gastronomische verrassingen vergezeld van een lief briefje, om diegenen die u liefhebt te verrassen met een delicate attentie.

300g (10x30g)
SKU
3608580058274
€ 19,90
Op voorraad

Deel

Verras uw geliefden met deze heerlijke gourmetdoos. Het bestaat uit 10 kleine doosjes die elke dag geopend moeten worden. Achter elk van hen zit een lief briefje met een heerlijke verrassing, om de dag van uw dierbaren op te fleuren met een delicate attentie. Het ideale cadeau-idee voor Moederdag.  

Cadeauset 
Cadeauset 

Ontvang aanbiedingen van Bonne Maman in uw inbox.

Het e-mailadres van Bonne Maman wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons privacybeleid

Cadeauset "10 manieren om ik hou van je te zeggen"

Als er duizend manieren zijn om je liefde te uiten, dan zal Bonne Maman de lekkerbekken onder u verblijden met deze box "10 manieren om te zeggen dat ik van je hou", die bestaat uit tedere liefdesverklaringen om van te smullen. Gepresenteerd in een poëtische en bloemrijke doos, is hij versierd met 10 doosjes die de nieuwsgierigheid van alle fijnproevers zullen wekken. Achter elk van hen schuilt een zoet woord, vergezeld van een lekkernij bedacht door Bonne Maman: Abrikozen met lavendel, Aardbeien met verbena, of Ananas en passievruchtenjam... Een selectie van exclusieve en delicate recepten, unieke en verrassende combinaties, bloemige en exotische smaken, om op een andere manier uiting te geven aan genegenheid, dankzij de delicatesse en tederheid van de Bonne Maman recepten. Een delicate attentie om aan te bieden als geschenkdoos voor Moederdag of Valentijn, om een verjaardag te vieren of gewoon om de dag op te vrolijken van de lekkerbekken waar wij zo van houden!
Even geduld...