Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Zebracake met KaramelPraliné
Voorbereiding 1 uur
Baktijd 50 min
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk

Ingrediënten voor het basisdeeg

  • 4 eieren
  • 80 ml neutrale olie (of hazelnootolie)

Ingrediënten voor het hazelnootdeeg

  • 110 ml (hazelnoot)melk
  • 50 gr. suiker
  • 100 gr. bloem
  • 50 gr. hazelnootpoeder
  • 25 gr. ongesuikerde cacao
  • 1 theelepel bakpoeder

Ingrediënten voor het karameldeeg

Recept

Klop de eieren met de olie tot het volume verdubbeld is.

Verdeel het basisdeeg in twee delen.

Voeg de hazelnootmelk, het hazelnootpoeder, de bloem en de suiker toe aan een van de twee delen. Zeef de cacao erdoor en werk af met het bakpoeder.

Voeg de melk en de Bonne Maman-karamel in het andere deel. Meng goed en werk af met de bloem en het bakpoeder.

Schep het deeg met één lepel tegelijk in een beboterde taartvorm. Wissel per lepel af tussen het ene deeg en het andere deeg.

Bak voor 50 minuten op 160°C.

De opbrengst van het recept

Karamel met praliné met geroosterde hazelnoten - Bonne Maman
Karamel met praliné met geroosterde hazelnoten
Deel
Even geduld...