Ingrediënten voor ongeveer twintig koekjes
- - 175 g halfgezouten boter ;
- - 150 g lichte rietsuiker ;
- - 150 g bloem ;
- - 250 g havervlokken ;
- - 1 theelepel zuiveringszout ;
- - 1 ei ;
- - 1 pot Bonne Maman hazelnootpasta met cacao
Verwarm de oven voor op 180°C op heteluchtstand.
Klop in een kom de boter en de suiker tot een glad en romig mengsel.
Voeg het ei toe en klop nogmaals.
Voeg de bloem, havermout en zuiveringszout toe en meng goed.
Vorm kleine balletjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Zorg ervoor dat de balletjes ver genoeg uit elkaar liggen, druk ze plat met de palm van je hand en bak ze ongeveer 15 minuten (afhankelijk van je oven).
Wanneer ze uit de oven komen, zullen de koekjes nog zacht zijn, dus maak van de gelegenheid gebruik om een inkeping in het midden te maken met de achterkant van een lepel of een stamper.
Laat ze afkoelen en hard worden en vul de inkeping dan op met spread voordat je ze opeet.
Onze receptideeën