Voor 6 bladerdeeggebakjes:
- - 2 rollen bladerdeeg ;
- - 1 potje Bonne Maman aardbeienconfituur ;
- - 1 ei
Stappen:
Teken of print een Halloween pompoen en knip deze uit om een sjabloon te maken.
Rol het bladerdeeg uit. Leg je sjabloon erop en knip alleen de omtrek uit.
Neem een theelepel confituur en smeer dit uit over het midden van de pompoen.
Snijd nog een pompoen uit het bladerdeeg en snijd ook de openingen uit.
Leg de uitgesneden pompoen op de confituurbasis om het gebakje te sluiten.
Gebruik een vork om de randen op elkaar te drukken.
Breng het losgeklopte ei aan op de bovenkant.
Herhaal dit tot al het bladerdeeg op is.
Bak 13 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Onze receptideeën
Beignets à la confiture 4 fruits Bonne Maman
Beignets à la Gelée de Groseilles Framboisées Bonne Maman
Biscotti à la confiture d’Abricot Intense