Ingrediënten:
- 60g gepofte rijst
- 150g havermout
- 100ml agavesiroop
- 100ml ahornsiroop
- 50g geraspte kokos
- 1 el kokosolie
- Kokosschilfers
- Griekse yoghurt (natuur of vanille)
- Aardbeien
- Bonne Maman-aardbeienconfituur
Bereiding van de granola
Stap 1: Doe alle ingrediënten in een mengkom: gepofte rijst, havermout, geraspte kokos, kokosolie, agavesiroop (en indien gewenst ahornsiroop). Meng alles samen tot een geheel dat rijkelijk bedekt is met siroop.
Stap 2: Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en verdeel er een dun laagje van het granolamengsel over. Bak gedurende 15 minuten op 160° C.
Stap 3: Haal de granola uit de oven en laat enkele minuten afkoelen. De granola wordt hard en knapperig.
Tip: Je kan je granola tot een maand bewaren in een luchtdichte pot.
Bereiding van de granola bowl
Stap 1: De basis van je granola bowl is Griekse yoghurt. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen tussen natuur of vanillesmaak.
Stap 2: Voeg de gewenste hoeveelheid granola, wat kokosschilfers en een paar aardbeien toe en werk af met een of twee lepels Bonne Maman-aardbeienconfituur.
Stap 3: Geniet van je granola bowl!
Onze receptideeën
Moederdag
Desserts_benl
Fruits rouges
Fête des Mères
Gelegendehen
Momenten_benl
Smaak_benl
Rode vruchten_benl
Aardbeientaart met Bonne Maman-confituur van aardbeien & verbena
Gelegendehen
Smaak_benl
Proef_benl
Oranje_benl
Carrotcake met sinaasappelmarmelade van Bonne Maman
Gelegendehen
Momenten_benl
Valentijnsdag_benl
Smaak_benl
Rode vruchten_benl
Proef_benl
Hartjes met frambozenconfituur van Bonne Maman