Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Recept: Graanrepen met Bonne Maman’s pindapasta met cacao

Ingrediënten:

Stappen:

1. Doe 180 g Pindapasta met Cacao van Bonne Maman, 4 cl ahornsiroop, 30 g havermout, 30 g pinda’s, 30 g zonnebloempitten, 20 g gepofte rijst en de boter in een steelpan.

2. Verwarm en roer met een houten lepel tot alles goed gemengd is.

3. Doe het mengsel in een dikke laag in kleine cakevormpjes.

4. Meng de resterende pitten met de resterende ahornsiroop en wat olie. Leg dit mengsel in een dunne laag boven op de eerste laag in de vormpjes.

5. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. De repen moeten goudbruin zijn. Laat volledig afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.

6. Verwarm lichtjes wat Pindapasta met Cacao van Bonne Maman en spreid deze met een lepel over de repen. Werk af met een snufje fleur de sel erbovenop.

Het product uit het recept:

Pindapasta met Cacao en metalen smeermes - Bonne Maman
Pindapasta met Cacao en metalen smeermes

Onze receptideeën:

Desserts_benl

Chocolade

Smeerpasta

15 januari 2024

Brownie met Bonne Maman pindapasta

Lichtmis

Desserts_benl

Smeerpasta

10 januari 2024

Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta

Desserts_benl

Pâte à tartiner cacahuètes

Pindapasta

Gaufre

Wafels

16 juli 2024

Recept : hartige wafels met zoeteaardappelpuree en pindapasta met stukjes

Deel
Even geduld...