Ingrediënten:
- - 1 pot Pindapasta met Cacao van Bonne Maman ;
- - 7 cl ahornsiroop ;
- - 50 g havermout ;
- - 50 g gezouten, geroosterde pinda’s ;
- - 50 g zonnebloempitten ;
- - 40 g gepofte rijst ;
- - 50 g boter ;
- - Fleur de sel (Keltisch zeezout)
Stappen:
1. Doe 180 g Pindapasta met Cacao van Bonne Maman, 4 cl ahornsiroop, 30 g havermout, 30 g pinda’s, 30 g zonnebloempitten, 20 g gepofte rijst en de boter in een steelpan.
2. Verwarm en roer met een houten lepel tot alles goed gemengd is.
3. Doe het mengsel in een dikke laag in kleine cakevormpjes.
4. Meng de resterende pitten met de resterende ahornsiroop en wat olie. Leg dit mengsel in een dunne laag boven op de eerste laag in de vormpjes.
5. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. De repen moeten goudbruin zijn. Laat volledig afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
6. Verwarm lichtjes wat Pindapasta met Cacao van Bonne Maman en spreid deze met een lepel over de repen. Werk af met een snufje fleur de sel erbovenop.
Onze receptideeën:
Desserts_benl
Chocolade
Smeerpasta
Brownie met Bonne Maman pindapasta
Lichtmis
Desserts_benl
Smeerpasta
Pannenkoek met bananenmaki's met pindapasta
Desserts_benl
Pâte à tartiner cacahuètes
Pindapasta
Gaufre
Wafels
Recept : hartige wafels met zoeteaardappelpuree en pindapasta met stukjes