Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Close Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker

Adventskalender 2021

Ontdek een assortiment van 23 lekkernijen voor fijnproevers en 2 exclusieve kerstverrassingen.

SKU
3608580035862
€ 29,90
Op voorraad

Deel

Voor de feesten nodigt Bonne Maman klein en groot uit om een magisch avontuur te beleven met de ontdekking van haar nieuwe adventskalender … Een betoverend winterdorp vol gulle lekkernijen om af te tellen tot Kerst en ondertussen elke dag van een nieuwe verrassing te genieten. 23 lekkere pleziertjes en 2 exclusieve kerstverrassingen wachten om ontdekt te worden ... 

Adventskalender 2021 - Bonne Maman-1
Adventskalender 2021 - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

Adventskalender 2021

In de aanloop naar de eindejaarsfeesten nodigt Bonne Maman u uit in haar betoverde winterdorp. Ontdek in deze magische periode, die synoniem staat voor momenten van hartelijk weerzien en gezelligheid, de prachtige adventskalender van Bonne Maman en haar festijn van overheerlijke schatten. 's Ochtends kunnen groot en klein na een nacht vol ongeduld eindelijk een nieuw deurtje openen … Erachter zitten unieke confituren om het hele gezin te verrassen met nieuwe originele bereidingen. Ontdek elke dag een nieuwe lekkernij om van te smullen of om te delen in afwachting van de komst van de kerstman! En om de decemberdagen wat extra tederheid te geven heeft Bonne Maman twee exclusieve verrassingen in haar nieuwe en originele adventskalender gestopt. Loop door de betoverde winterse straatjes, vier de magie van kerst met de bewoners en ontdek de kleine details die verborgen zitten in Bonne Mamans adventskalender voor 2021 … Tijd voor smakelijke momenten met het gezin.
Bekijk meer See less
Even geduld...