Pinterest Youtube Twitter Facebook Instagram Trust pilot Close Plus Search Arrow Profile Profile colis-soigne Marker
Limited edition

Adventskalender 2022

Ontdek een assortiment van 23 lekkernijen voor fijnproevers (Confituren, infusies, vruchtenpasta's en koekjes) en 2 exclusieve kerstverrassingen.

Kalender enkel beschikbaar in het Frans. De productsamenstelling is beschikbaar in het Nederlands, via PDF, onder "Meer details".

H 25,5 x L 34,4 x l 10 cm

582 g
SKU
3608580095118
€ 29,90
Maak een melding
Uitverkocht - te succesvol!

Deel

Voor de feestdagen nodigt Bonne Maman jou uit om samen met het gezin onvergetelijke avonturen te beleven en onze nieuwe adventskalender te ontdekken … Een betoverende carrousel vol lekkernijen en geschenken, om in afwachting van kerstochtend, elke dag een heerlijke Bonne Maman-verrassing te onthullen.

Meer details

Wettelijke benaming
Adventskalender 2022

Nettogewicht (in g)
582 g

Afmetingen
255 x 344 x 118 mm

Bedrijfsnaam en leveranciersadres
BONNE MAMAN - ZI - 46130 BIARS SUR CERE - FRANCE.

Bewaren
Bewaren op een droge plaats, niet in de buurt van warmte.

Aantal artikelen per verpakking
25

Adventskalender 2022 - Bonne Maman-1
Adventskalender 2022 - Bonne Maman-2

Ik ontvang graag de Bonne Maman-nieuwsbrief.

Bonne Maman® gebruikt jouw e-mailadres voor commerciële doeleinden (nieuws, informatie, recepten ...). Klik HIER voor informatie over ons beleid inzake persoonsgegevens en over jouw rechten.

BONNE MAMAN ADVENTSKALENDER 2022, EEN ORIGINELE EN HEERLIJKE KERSTCARROUSEL

Elk jaar, als de dagen korter worden en de temperaturen dalen, klinkt de magische echo van de feestdagen. De komst van Kerstmis is een belofte van troost, gezelligheid en genot, waar alle fijnproevers blij van worden.  

Voor deze gelegenheid heeft Bonne Maman een betoverende adventskalender ontworpen, gevuld met confituren in kleine doosjes die opgaan in een sprookjesachtige setting. Iedereen gaat op zoek naar zijn eigen verrassing, met als enige doel te genieten van een Bonne Maman-lekkernij. Kleine potjes confituur Mirabelle-pruimen met kerstkruiden of aardbeien met steranijs: stuk voor stuk originele en unieke recepten, gemaakt met eenvoudige en smakelijke ingrediënten, die de harten van de Bonne Maman-liefhebbers zullen verwarmen.

In 2022 presenteert Bonne Maman haar kerstcarrousel   

Dit jaar prikkelt Bonne Maman de verbeelding van alle fijnproevers door hen uit te nodigen aan boord te stappen van haar betoverende draaimolen voor een prachtige reis. Een kerstcarrousel, die het hele gezin meeneemt op een smakelijke ontdekkingstocht vol zoetigheid. Bewoond door magische wezens, schattige dieren en een ondeugende kerstman, komt deze originele adventskalender elke dag tot leven om de decemberochtenden op te fleuren... Een fabelachtige reis die jong en oud met plezier zal doen wachten tot Kerstmis.  

De adventskalender, een geschenk vol liefde.  

Een adventskalender aanbieden aan je geliefden betekent hen ontelbare lekkernijen schenken. Jong en oud kunnen, na een nacht geduld, elke ochtend een nieuwe doosje openen. Iedereen zal blij zijn om een van de 25 verrassingen te ontdekken die verborgen zitten in het magische decor van de Bonne Maman adventskalender. Ontdek elke dag een heerlijke Bonne Maman-confituur om van te genieten of te delen terwijl je wacht op de komst van de kerstman! En om de dagen van december op te fleuren met een extra vleugje tederheid, heeft Bonne Maman niet één, maar twee exclusieve cadeaus in haar adventskalender verstopt.

Een adventskalender om cadeau te doen … of om aan jezelf te schenken!

In deze magische tijd van het jaar, die staat voor delen & genieten, kan je als je jouw geliefden wilt verwennen met een origineel cadeau, ook aan jezelf denken! Trakteer jezelf voor de feestdagen op de fantastische Bonne Maman 2022 adventskalender met een aanbod aan lekkernijen in kerstthema. Met zijn nieuwe confituren geeft deze steeds royaler wordende uitgave je de gelegenheid om momenten van samenhorigheid met je gezin te beleven. 

Met dit charmante cadeau kan je elke dag genieten van een klein moment van zoetheid en verwondering, terwijl je wacht op de ochtend van kerstavond... en de heerlijke momenten die daarbij horen. 

De kerstcarrousel, Bonne Maman adventskalender 2022, is verkrijgbaar in beperkte oplage.

Bekijk meer See less
Even geduld...